"Wat wil ik écht doen?" is een veelgehoorde vraag. Vaak gaan we in de buitenwereld op zoek naar wat dat is.

 

 

In deze tijd, waarin we meer dan ooit worden overspoeld met beelden en verhalen van anderen en we ons op allerlei fronten razendsnel dienen te vernieuwen, verdwijnen de ideeën waar we ons echt verbonden mee voelen haast ongemerkt uit het zicht. Deze zijn verstopt onder allerlei gedachten, maar wel stil en sluimerend aanwezig. Daar aandacht op richten, ruimte voor maken, is van cruciaal belang om een eind te maken aan een periode vol twijfels.

 

We zien er allemaal verschillend uit. Niemand heeft mijn ogen, niemand jouw handen. Die buitenkant hangt onomstotelijk samen met onze binnenkant: ook onze gedachten, dromen, associaties, ervaringen, beelden en ideeën zijn volstrekt uniek. Toch ontkennen we dat vaak: ideeën belanden achter slot en grendel. Ze zouden niet de moeite waard zijn, niet bijzonder genoeg. Maar wat zeggen we daarmee over onszelf?

 

 

 

 

 

De Verkenning: zicht op jouw unieke idee

 

Ben je het kwijt? Het idee dat jouw uniekheid weerspiegelt en je zou willen ontvouwen? Als je niet echt op je plek bent met wat je nu doet en je onrust ervaart omdat je diep van binnen aanvoelt wat je misschien wél zou willen?

 

Begin dan aan de Verkenning - een serie individuele gesprekken op maat, samen met Anne. Geen strategie, geen persoonlijkheidstest, geen profiel met kleurtjes en abstracte termen. Maar precies jij. Afgepeld tot de kern, tot wat jij tot uitdrukking wil brengen in de buitenwereld. Zij helpt jou om hier de vinger op te leggen.

Opbouw:

 

 

 

 

Locatie:

 

Investering:

 

 

 

 

Contact

 

 

* Intakegesprek (à 45 min): kennismaking en verheldering van je coachvraag

* Eerste Verkenningstocht (à 90 min): ter grondige start

* Vier coachsessies (à 75 min): gedurende deze gesprekken wordt je nieuwe

richting glashelder

 

Amsterdam (praktijk aan huis, net buiten de Jordaan)

 

€ 450,-

€ 350,- voor studenten

Het intakegesprek is gratis en vrijblijvend

Een los coachgesprek kan natuurlijk ook (per gesprek €95,-)

 

Benieuwd of dit bij je past? Mail of bel Anne voor een gratis intakegesprek: anne@ide-fix.nl / 06-44500811

 

Soms dwalen er ideeën door je hoofd die echt aandacht en uitwerking verdienen. Maar het verwoorden hiervan, hulp vragen en vooral iets concreet op papier zetten vond ik moeilijk. Dit blokkeerde me om echt een begin te maken aan het uitrollen van m’n idee. Samen met Anne ben ik nu op weg in de Verkenning met het uitwerken van een concreet plan. Geen druk maar vrij denken en verwoorden haalt het unieke van het idee naar boven. Samen op weg zijn. Ik ben erg blij deze stap genomen te hebben en ben er trots op dat mijn idee geboren is!

De Verkenning was een heel bijzonder traject en de begeleiding van Anne heeft me enorm geholpen om te komen waar ik nu ben. Ik had een jaar geleden echt niet verwacht, of überhaupt durven dromen dat ik nu zou staan waar ik sta. Vorig jaar rond deze tijd bevond ik me in een soort perfect storm waarin alles samen kwam. Sindsdien is het zo snel gegaan. Vandaag voelt alsof ik al met anderhalf been op m'n stipje op de horizon sta. Morgen realiseer ik me vast dat het nog wel iets verder weg is, maar dat is morgen en vandaag is vandaag. Ik ben erg dankbaar voor dit traject; zonder Anne had ik niet eens geweten dat dat stipje daar zat.

Anne stelde mij met haar warme, open persoonlijkheid meteen op mijn gemak. Haar positieve insteek speelt daarbij ook een belangrijke rol. Ik heb mezelf beter leren kennen tijdens en na de sessies door Anne's prikkelende vragen. Gedachten die mij voorheen belemmerden of remden kan ik nu loslaten of aanpakken. Ze heeft mij handvatten gegeven en mijn enthousiasme en doorzettingsvermogen weten te triggeren; een eye-opener!

Ik kwam naar Idéfix zonder idee. De laatste tijd merkte ik dat ik het eigenlijk best lastig vind daar zelf mee te worstelen; met het missen van een idee dat richting geeft. In het dagelijks leven voelt het niet altijd makkelijk om tijd 'op te eisen' van iemand om zo uitgebreid mee te denken. Of gaat het vooral over hoe het met je gaat, hoe je je voelt, in plaats van hoe je er dan in de praktijk ook mee om kunt gaan, wat een volgende stap kan zijn. Precies op dat gebied voelde ik me heel erg gedragen bij Idéfix. Er wordt echt geluisterd, meegekeken en gewoon praktisch meegepuzzeld. Zo ging ik met een warm hart weer op de fiets naar huis.