Aan de slag bij Idéfix

Programma's

 

We willen allemaal werken aan onze eigen ideeën. Maar vaak neemt twijfel de overhand en blijven ze precies waar ze zijn: in stilstand.

In onze programma's wordt je geprikkeld om jouw idee klaarwakker te schudden. Van vaag verlangen tot eerste mijlpaal.

de Verkenning

VAN VAAG VERLANGEN TOT CONCREET IDEE

 

Een serie van vijf individuele gesprekken op maat met Anne. Door ruimte te maken voor verbeelding wordt je bewust van je verlangens. Geen strategie, geen persoonlijkheidstest, geen profiel met kleurtjes en abstracte termen. Maar precies jij. Afgepeld tot de kern, tot wat jij tot uitdrukking wil brengen in de buitenwereld.

 

Opzet programma:

> intake

> 5 uitgebreide coachsessies

 

Prijs: €450,-

90 Dagen Programma

VAN CONCREET IDEE TOT EERSTE MIJLPAAL

 

Eindelijk niet alleen dromen, maar vooral doen. In maandelijks drie groepsavonden en twee coachuren komt jouw idee uit je hoofd en in beweging. Je leert concreet verbeelden wat je wilt en deelt obstakels en doorbraken met je groep. Zo realiseer je binnen deze drie maanden je eerste grote mijlpaal.

 

Opzet programma:

> 9 groepsavonden (3 per maand)

> 6 coachuren (2 per maand)

 

Prijs: €630,-

 

In-Company

VOOR BEVLOGEN TEAMS EN ORGANISATIES

 

Om als organisatie gezond te blijven en wendbaar te zijn voor veranderingen, is het cruciaal om ruimte te geven aan de potentie van ieder individu. Idéfix geeft professionele begeleiding bij dit proces. Daarbij werken we van binnen naar buiten, zodat een team zelf tot inzichten komt. Ieder individu kan in dit proces herkennen waar het werk voor hem of haar knettert en krachtig voelt en hoe dat samenvalt met de anderen.

 

Opzet programma: op maat