Als alle mensen echt op hun plek zouden zijn in hun werk, zou het beter gaan met de wereld. In een team en organisatie is het een kunst om je eigenheid te bewaren. Om je op je plek te voelen in het geheel en om jouw unieke ideeën en kwaliteiten te kunnen ontvouwen. Doen we dat niet, dan sijpelt de inspiratie weg en daarmee de bevlogenheid in ons werk.

 

 

Om als organisatie gezond te blijven en wendbaar te zijn voor toekomstige veranderingen, is het cruciaal om ruimte te geven aan de potentie van ieder individu. Idéfix geeft professionele begeleiding bij dit proces. Daarbij werken we niet van buiten naar binnen, maar faciliteren we een proces waarin een team zelf tot inzichten komt. Zo ontdekken we waar een ieder van tot leven komt en waar ieders kracht ligt.

 

Afhankelijk van het programma, dat we op maat samenstellen, helpen we vervolgens met het ontwerp van een stappenplan. Daarbij kijken we hoe omgegaan kan worden met beknellende factoren in de context van de organisatie of daarbuiten en zo een weg vrijgemaakt wordt voor vernieuwing. Het team kan in de opeenvolgende 2 maanden aan de slag met het realiseren van ideeën. Een periode waarin energie, lef en nieuwe manieren van samenwerken vrijkomen. We evalueren tussentijds, springen in waar nodig en sluiten af met een blik op de toekomst.

 

Onze in-company trainingen zijn geschikt voor uiteenlopende teams. Interesse in een op maat gesneden programma, neem contact op met Anne: anne@ide-fix.nl.

 

 

Met Idéfix hebben we trainingen ontwikkeld voor: