Opbouw:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Locatie:

 

Investering:

 

 

Contact

 

 

 

In ons programma schud jij jouw idee in 90 dagen klaarwakker. Eindelijk niet meer alleen dromen, maar vooral doen. Door aandacht

te geven aan hoe jij jouw idee praktisch kan ontvouwen kom je uit je hoofd in je handen en in beweging en valt alles gaandeweg op zijn plek. Zo bouw je aan het nieuwe. Daar waar jij in je volledigheid zichtbaar wordt.

 

VERBEELDEN

Ideeën beginnen in beelden en

laten zich later pas laten vangen

in woorden. Door ruimte te maken om te verbeelden kun je jouw idee

in zijn volledigheid gaan zien en je

door die visie laten inspireren voor de volgende stap.

 

Het uitspreken van jouw idee of nieuwe richting naar anderen is de eerste beweging van binnen naar buiten. Dat is cruciaal en doodeng tegelijk. Gek genoeg krijgen we van onze meest dierbaren niet altijd de meest effectieve feedback. Daarom creëren wij een

nieuwe frisse groep om jou heen. Ieder van jullie begint aan iets nieuws; vanuit die verbinding stimuleer je elkaar om steeds een stap verder te zetten!

 

DOEN & DOORZETTEN

Uitstellen doen we allemaal. Op de weg van onze dromen staan vaak enorme beren. Spijt krijg je echter niet van vallen en weer opstaan, maar van stil blijven staan. Met onze support krijg je overzicht, creëer je een glashelder plan en leer je hoe je uitdagingen kunt tackelen. Zo kom je met energie en vol

inspiratie in beweging richting de realisatie van jouw idee.

 

 

 

BINNEN

DELEN

BUITEN

90 Dagen, met iedere maand:

* Twee persoonlijke coachgesprekken: Hierin bouw je aan een helder stappenplan en neem je onder de loep hoe je kunt omgaan met belemmeringen onderweg.

* Verbeeldingsavond: Tijdens de verbeeldingsavonden creëer je en verscherp je je visie, zodat je steeds beter voor je ziet waar je heen wilt.

* Netwerkavond: Iedere maand ontmoet je anderen die met hun idee bezig zijn; je vindt herkenning bij elkaar en deelt inzichten, netwerk en tips. Samen ben je zoveel meer dan alleen!

* Verhalenpodium: Tijdens deze avonden worden verhalen verteld over wat er gebeurt als je een idee ontvouwt, over beren onderweg, over vallen en opstaan. Hier doe je volop inspiratie op. Aan het eind van jouw drie maanden vertel jij jouw verhaal. Een spannend moment om groots te vieren dat jouw idee klaarwakker is!

 

Bloemgracht 99 Amsterdam

 

€ 630,-

€ 530,- voor studenten

 

Benieuwd of dit bij jou past? Mail ons voor een gratis intakegesprek, of loop even binnen op onze locatie op Bloemgracht 99!

 

 

Anne en Kirsten creëren een aandachtige ruimte waarin het heel fijn voelt om je idee zich te laten ontvouwen. Dankzij een uitnodigende begeleiding zag ik eerst mijn idee voor me. Naarmate de tijd vorderde kreeg ik meer en meer zin om dit idee tot leven te laten komen.

Een training of een weekend hebben mij af en toe een korte boost kunnen geven. Wat ik zo mooi vind aan het programma van Idefix is dat je in 90 dagen echt wordt begeleid in stappen die eerder nog te groot voelden. Zo groeide mijn idee - en ik groeide mee. Ik vond het doodeng om te spreken voor een groep en een paar keer voelde het als teveel. Anne en Kirsten hebben mij hier doorheen geholpen en zo heb ik toch de stap kunnen zetten. Een sterk punt aan dit programma is dat het dus echt maatwerk is en verder gaat dan een korte boost. Daarnaast heb ik echt fantastische avonden en ontmoetingen gehad met mijn groep, begeleiders en andere mooie mensen die ik ben tegengekomen bij Idéfix.

Het is wonderlijk wat er gebeurt als je je openstelt om je idee te visualiseren en zo wakker te maken. Voor mij was het een cadeautje om te horen welke dromen anderen, vaak onbekenden, hebben en ook hoe je elkaar kunt helpen deze dromen om te zetten in iets echts. Het schept direct een band en creëert een stroomversnelling van gezamenlijke associaties en tips over hoe je je idee kunt omzetten tot werkelijkheid. Te gek hoe iemand altijd wel weer iemand kent die je kan helpen bij jou idee. Het geeft een ontzettend goede vibe en zin om aan de slag te gaan. Vooral niet nadenken maar doen! !

Ik liet me tegenhouden door m'n innerlijke criticus, het duiveltje op m'n schouder. Ik maakte het ook in m'n hoofd heel groot, het moest allemaal perfect zijn, maar hoe moet dat dan? Daarnaast druk met de waan van de dag, hectische baan. Kortom, er gebeurde niets. Waar ik dan ook direct weer een oordeel over had. Want waarom deed ik nou niets?!

Idéfix voelde intuïtief als de juiste route voor mij. Ik durfde volmondig "JA" te zeggen. Ja tegen het proces, tegen de beweging om te kijken of ik dit idee ook nog leuk vond als ik er echt mee aan de slag zou gaan. Kirsten en Anne creëren een veilig 'warm bad gevoel' waardoor ik me gedragen en geïnspireerd voelde om in beweging te komen.

De regelmaat van de bijeenkomsten, de aanmoediging om kleine stappen te zetten en het formuleren van (kleine) mijlpalen tijdens het programma heeft bij mij voor beweging gezorgd. Door bewust te zijn van de innerlijke criticus en tegelijkertijd tóch te gaan bewegen groeit mijn vertrouwen. Door het toe te laten in plaats van weg te drukken en/of er kritisch over te zijn, neemt de verlammende impact af. Het stemmetje is er nog steeds, maar ik laat me er niet meer door verlammen. Het verzet is weg, de beweging ingezet. Ik ben dankbaar voor dit proces. Het vertrouwen groeit en niet onbelangrijk: ik heb heel veel plezier gehad tijdens het 90 dagen programma!