Idéfix is een thuis, een voedingsbodem waar nieuwe dingen ontstaan

Hier ben je wakker, om het vandaag helemaal te zien

 

Idéfix is als een soort golf

Een kanteling van verbeelding naar het tastbare

Ruimte met aandacht voor je onderzoek

Bang om te vallen en toch gaan

 

Hier bouw je aan het nieuwe

Daar waar jij in je volledigheid zichtbaar wordt

 

 

Zo kun je midden in het geruis van de stad even tot rust komen en het verlangen of idee in handen nemen dat nu ruimte en aandacht verdient.

Idéfix combineert alles wat ideeën helpt ontwaken op één plek. Hier kun je inspiratie opdoen in het ideeënkabinet, uitwisselen over ideeën of gewoon een kop koffie drinken. Ook kun je een programma volgen of aan de slag gaan op één van onze werkplekken.

 

 

Maak slapende ideeën wakker

 

Idéfix geeft aandacht aan jouw slapende ideeën en hoe jij die in de wereld kan zetten

Wakker zijn ten aanzien van deze ideeën zorgt voor beweging

Zo brengen deze ideeën je op weg naar jouw plek

Koffiebar

MET GEURIGE KOFFIE EN THEE

 

Hier wordt je wakker met een kop koffie, of kun je nog even verder dromen met een kop thee. Of je nu even in je eentje wil mijmeren aan de Bloemgracht of een idee meeneemt om met een ander of met ons over te sparren - alles kan.

 

Wij zijn open op:

✰ maandag t/m vrijdag van 8.00 - 18.00 uur

✰ zaterdag van 9.00 - 17.00 uur

 

 

De plek

Ideeën-kabinet

EEN KAST VOL VERHALEN

 

Dit kabinet toont, met verhalen in beeld en geluid, wat er gebeurt als je begint met je idee. Het zijn de volledige verhalen: beweging ontstaat meestal niet vloeiend, maar met horten en stoten. Als je daar van leert genieten is dat het helemaal waard; het succes aan het eind is van secundair belang.

 

In het kabinet kun je ook links leggen met anderen, om samen een idee uit te vouwen.

 

Werkplekken

MET UITZICHT OVER DE BLOEMGRACHT

 

Een plek om te werken, om je thuis te voelen en om jouw ideeën te ontvouwen. Hier vind je de inspiratie om jouw werk volop tot bloei te brengen.

Bij ons kun je 6 dagen in de week aan de slag met een kleine groep andere zelfstandigen. Daarbij krijg je korting op:

✰ heerlijke koffie & thee uit de koffiebar

✰ de huur van de ruimte voor workshops

✰ onze programma's

 

Investering: €180,- per maand (excl BTW).

We hebben nog enkele plekken beschikbaar:

neem contact met ons op voor een persoonlijke rondleiding.

Aan de slag bij Idéfix

We willen allemaal werken aan onze eigen ideeën. Maar vaak neemt twijfel de overhand en blijven ze precies waar ze zijn: in stilstand.

Idéfix biedt warme én prikkelende hulp bij het verbeelden, uitspreken en realiseren van jouw idee.

90 Dagen Programma

COMBINATIE GROEP & INDIVIDUEEL

 

In dit programma schud jij jouw idee in 90 dagen klaarwakker. Eindelijk niet meer alleen dromen, maar vooral doen. Door aandacht te geven aan hoe jij jouw idee praktisch kan ontvouwen kom je uit je hoofd in je handen en in beweging en valt alles gaandeweg op zijn plek. Zo bouw je aan het nieuwe. Daar waar jij in je volledigheid zichtbaar wordt.

 

Ideeën stagneren bij mij vaak omdat ik het idee heb dat het bij voorbaat toch al niet kan en daardoor ís het ook daadwerkelijk niet mogelijk. Door er een paar uurtjes intensief mee bezig te zijn bij de IdéTafel, anderen te horen over hun ideeën en de verhelderende begeleiding van Anne en Kirsten verandert de vraag. Van "is het mogelijk of niet?” naar “hoe kan ik het mogelijk maken?”

de Verkenning

INDIVIDUEEL

 

Een serie individuele gesprekken op maat, samen met Anne. Geen strategie, geen persoonlijkheidstest, geen profiel met kleurtjes en abstracte termen. Maar precies jij. Afgepeld tot de kern, tot wat jij tot uitdrukking wil brengen in de buitenwereld. Zij helpt jou om hier de vinger op te leggen.

 

Bij Idéfix wordt je onderbewuste boven tafel gehaald. Al had ik onbewust best een idee, maar bleek de uitvoering nog wat mistig. Onder plezierige en persoonlijke begeleiding kreeg mijn plan handen en voeten. Ineens had ik een helder stappenplan om te bewandelen. De inzichten, maar vooral ook de tips en suggesties voor toekomstige contacten waren fantastisch. Compleet onthaast, met helder voor ogen waar ik naartoe wil, kan ik nu verder op weg!