Agenda

 

Iedere maand hebben we iets moois in petto; zowel eenmalige evenementen als met vaste prik.

 

Verhalenavond

wo 20 september 2017 | 19.00 - 22.00 uur

 

Deze verhalenavond bij Idéfix neemt je mee naar verhalen over wakkere ideeën.

 

De sprekers vertellen een persoonlijk verhaal over hoe zij stopten met binnen dromen en naar buiten gingen om te dóen. Ze laten je van dichtbij een proces zien dat nog in volle gang is. Over wat je voelt en meemaakt als je een idee ontvouwt, over beren onderweg, over vallen en opstaan. Dit zijn geen shiny succes stories, maar verhalen die precies beschrijven zoals het in werkelijkheid gaat.

 

Een avond waar je ook zelf geprikkeld om in beweging te komen met wat je het liefste doet.

 

Prijs: €15,- (inclusief drankjes). Bestel je kaartje hier.

Geen IdéTafel

wo 27 september 2017 | 19.00 - 21.30 uur

 

Heb je het gevoel dat je werk al een tijdje niet meer bij je past? Of je er nooit echt op je plek bent geweest? Heb je geen idee van wat je wel wil?

 

Deze avond krijg geef je concreet vorm aan een sluimerend verlangen. Je krijgt zicht op in welke omgeving jij volop tot je recht komt en welke rol je daarin wil vervullen. We openen deuren naar het nieuwe, daar waar je eerder nog geen grip op kon krijgen.

 

Je houdt het misschien niet voor mogelijk, maar aan het eind loop je naar buiten met een springlevend idee onder je arm!

 

Prijs: €40,-. Bestel je kaartje hier.

 

 

24 Uurs Retraite

za 30 september | 19.00 uur

tot

zo 1 oktober 2017 | 19.00 uur

 

Wat gebeurt er als je 24 uur lang wordt ondergedompeld in het huis van Idéfix met een handvol onbekenden?

Deze nacht transformeert onze stek op Bloemgracht 99 tot een cocon, midden in de stad. Vierentwintig uur zijn zo voorbij. Als je die uren bewust met een aantal onbekenden besteedt, is dat volledig anders.

 

Op zaterdag zetten wij om zeven uur ’s avonds de deur open; de dag erna verlaten jullie om dezelfde tijd weer de plek. Het enige dat je nodig hebt is een tas met een matje, slaapzak en pyama. De precieze invulling? Die houden we geheim.

 

Benieuwd wat er kan gebeuren op deze magische plek? Meld je gauw aan; er zijn beperkt plekken beschikbaar.

 

Prijs: €120,-. (inclusief diner, ontbijt en lunch). Bestel je kaartje hier.

Verbeeldingsavond

wo 4 oktober 2017 | 19.00 - 21.30 uur

 

Wil je jouw idee écht in beweging zetten en een eerste mijlpaal bereiken? Door ruimte te maken voor je verbeelding wordt jouw idee tastbaar en kun je je door die visie laten inspireren voor de volgende stap.

Op deze avond leer je om op een frisse manier naar je idee te kijken. Het maakt niet uit of je al een precies en uitgekiend beeld hebt, of juist nog zoekt naar een duidelijkere invulling. Misschien herken je het verlangen om iets nieuws te ondernemen, maar weet je nog niet precies hoe dat er concreet uitziet. We nodigen je uit om aan te schuiven en jouw idee, dat zich in welk stadium dan ook bevindt, verder te ontwikkelen.

Prijs: €40,-. Bestel je kaartje hier.

Deze avond is tevens de kick-off van het 90 Dagen Programma. Alle informatie over dit programma vind je hier. Aanmelden voor het programma of een (gratis) oriëntatiegesprek kan hier.