Agenda

 

Iedere maand hebben we iets moois in petto; zowel eenmalige evenementen als met vaste prik.

 

Verhalenavond

wo 21 maart | 19.00 - 22.00 uur

 

Deze Verhalenavond neemt je mee naar verhalen over wakkere ideeën. De sprekers vertellen een persoonlijk verhaal over hoe zij stopten met binnen dromen en naar buiten gingen om te dóen.

 

Zij laten je van dichtbij een proces zien dat nog in volle gang is. Over wat je voelt en meemaakt als je een idee ontvouwt, over beren onderweg, over vallen en opstaan. Dit zijn geen shiny succes stories, maar verhalen die precies beschrijven zoals het in werkelijkheid gaat.

 

Een avond waar je ook zelf geprikkeld om in beweging te komen met wat je het liefste doet.

 

Prijs: €15,- (inclusief drankjes). Bestel je kaartje hier.

Verbeeldingsavond

wo 4 april | 19.00 - 21.30 uur

 

Wil je jouw idee écht in beweging zetten en een eerste mijlpaal bereiken? Voor deze avond maakt het niet uit of je al een precies en uitgekiend beeld hebt van wat je wilt, of juist nog zoekt naar een precieze invulling. Misschien herken je het verlangen om iets nieuws te ondernemen, maar krijg je het nog niet concreet.

 

Onder onze begeleiding maak je ruimte voor jouw verbeelding en krijg je een frisse blik op je idee. Door uit te spreken wat je voor je ziet en hierover te sparren met anderen komt je idee tot leven. Zo wint jouw idee aan helderheid, wordt tastbaar wat je wilt en kun je je door die visie laten inspireren voor de volgende stap.

 

Prijs: €40,-. Bestel je kaartje hier.

 

----------

Deze avond is los te bezoeken én onderdeel van van het 90 Dagen Programma. Alle informatie over dit programma vind je hier. Aanmelden voor het programma of een (gratis) oriëntatiegesprek kan hier.

Openbare Fixers Brunch

zo 8 april | 11.00 - 14.00 uur

 

Idéfix bouwt aan een hechte community: de Fixers.

 

Dit web van initiators groeit. Samen aan je idee werken is gewoon zoveel leuker en effectiever dan alleen!

Zo kristalliseren ideeën uit, komt de potentie daarvan los, ontstaat een natuurlijke wisselwerking en krijgen ideeën uiteindelijk vleugels.

 

De maandelijks terugkerende Fixers Brunch, met food for thought, is op 4 maart openbaar!

 

Je bent welkom om te ontdekken wat deze sparsessie met anderen kan betekenen voor jouw idee.

 

Prijs: €22,- . Bestel je kaartje hier.

Body Minded

do 12 april | 18.30 - 21.30 uur

 

We vergeten ons lijf een groot deel van de dag. Totdat het pijn doet, het wordt aangeraakt of we het lichaam echt nodig hebben. Maar meestal leven we in ons hoofd. Wat als dat niet kan?

 

Als je lijf altijd een aanwezige factor is? Doordat het niet zomaar doet wat je wilt of omdat je het nodig hebt in je werk? Wat betekent het als je lijf de hele dag tegen je spreekt?

 

In een reeks van vier gesprekken stellen we deze vragen aan mensen die zo de dag ingaan. Ze zijn om verschillende redenen voortdurend bezig met hun lichaam. Denk aan een danser, sporter, iemand met een fysieke beperking, maar bijvoorbeeld ook een militair of chirurg. Wat vertellen zij en kunnen wij dit ook ervaren? Kom luisteren en onderzoek zelf hoe (on)bewust je met jouw lijf omgaat.

 

Prijs: €10,- . Bestel je kaartje hier.

Volgende data van deze serie: 10 mei, 14 juni en 12 juli